10 Ekim 2010 Pazar

Sonsuz Macera’da heyecan yeniliklerle devam ediyor!

Free2play oyun tutkunlarının buluşma noktası GamersFirst, Türk oyunculara baştan sona yerelleştirilmiş bir deneyim sunan Sonsuz Macera (www.sonsuzmacera.com) için yenilikler ekleyerek, daha fazla heyecan ve nefes kesen maceralar vaat ediyor

Sonsuz Macera’nın yeni bölümü çok yakında oyun tutkunlarıyla buluşacak. III. Bölümde oyuna 2 dev bölge ve 3 yeni hikayenin yanı sıra birçok yeni özellik de eklenecek. III. Bölümün eklenmesiyle birlikte oyunculara tatil boyunca özel etkinlikler sunmak üzere daha çok senaryolu etkinlik gelecek. Örneğin III. Bölüm içerik eklentisiyle oyuna dahil edilebilecek özel bir Ramazan etkinliği planlanıyor.  Bu senaryolu etkinlikte oyuncular yılın bu özel zamanının ruhuna uygun eşyalar toplayacak ve bunları diğer oyuncularla paylaşacaklar. Özel etkinliklerle ilgili en son bilgiler ve güncellemeleri web sitesinden almak mümkün olacak.

III. Bölümde heyecan verici yeniliklerden biri ise yeni Evcil Hayvan Sistemi olacak. Sistem bütün oyuncuların kendi hayvanlarını edinerek terbiye etmelerini ve onlarla iletişim kurup hatta savaşlarda yararlanmalarını sağlayacak. Yeni Kale Savaş Sistemi de III. Bölümün en eğlenceli yenilikleri arasında yer alacak. Kendi kalelerini inşa eden klanlar diğer klanlara savaş ilan edebilecek ve rakip klana karşı şiddetli kuşatmalara katılabilecek. Oyuncular surları ve kuleleri yıkmak ve rakip kalesini yerle bir etmek için mancınık, katapült gibi kuşatma makinelerini kullanabilecekler. Yeni Kale Savaş Sisteminde özel ödüller de yer alacak.

Sonsuz Macera’da oyun tutkunlarının en çok bayılacakları yeniliklerden biri de yeni Hikaye Zorluk Sistemi olacak. En sevdikleri hikayenin koridorlarında uzmanlaşan ve artık gözü kapalı ilerleyen oyuncular yeni zorluk derecelerini seçebilecekler. Artık çocuk oyuncağı gelen bir hikayede daha güçlü karakterlerle mücadele edip daha iyi ganimetler elde edebilecekler.

Yeni İlişkiler Sistemi ise işin içine duyguları sokup olayları daha da karmaşıklaştıracak. Yeni sistemle oyuncular diğer oyuncularla arkadaşlıklar, aile ve aşk iişkileri kurabilecekler. Bu ilişkiler oyunculara bonus EXP ve istatistikler gibi oyun içi bonuslar da eklenmesini sağlayacak.

Hiç yorum yok: