31 Aralık 2009 Perşembe

Runes Of Magic Nedir?

Düşsel fantastik bir dünyada geçen Runes of Magic'te karakter yaratırken seçebileceğiniz dört temel sınıf var. Bunlardan iki tanesi savaşçı sınıfıa ait. Biri uzak mezilli silahlar tercih ederken, diğer kılıç gibi yakın dövüş konusunda usta. Büyü kullananlar ise ya iyileştirici özelliklere, ya a zarar verici özelliklere sahip büyüler kullanabiliyorlar.


Oyun içerisinde alacağınız görevleri yerine getirdikten sonra, görevi size veren kişiye geri dönerek ödülünüzü ve tabi ki tecrübe puanlarınızı toplayabiliyorsunuz. Puanlarınız yeterli seviyeye geldiğinde de seviyenizi arttırabiliyorsunuz. Oyunun en başlarında tek başınıza yerine getirmeniz gereken görevleri tamamladıktan sonra sıra grup görevlerine geliyor ve burada oyunu oynayan diğer oyuncularla ortak hareket etmeniz gerekiyor. Bu nokta en ideali 2 savaşan karakter ve 2 iyileştiriciden oluşan bir grup kurmak. Savaşçılar düşmanlarınızı yok etmeye çalışırken, onları ayakta tutabilmenin anahtarı ise iyileştiricilerin ellerinde.


Runes of Magic'in renkli dünyası hem yeni başlayanları, hem de RPG oyunlarında tecrübeli oyuncuların cezp edebilecek kadar güzel.

Hiç yorum yok: