31 Aralık 2009 Perşembe

Runes Of Magic Zanaat Sistemi Ve Aletler

Zanaat sistemi:
Taborea dünyasında her şeyin savaş ve çatışmadan oluştuğunu düşünüyorsanız, hemen bu fikirden vaz geçseniz iyi olur. Her karakter kendi ve diğer karakterlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çeşitli zanaatlar öğrenebilir.

Bir zanaat öğrenmek için bu zanaatin üstadlarından birisi ile konuşmanız gerekmektedir. Zanaati öğrenir öğrenmez kendinizi geliştirmeye başlayabilir ve bir şeyler üretmeye koyulabilirsiniz.

Her zanaat dalı dört seviyeden oluşur: "apprentice", "craftsman", "specialist" ve "master". "Apprentice" seviyesinde istediğiniz kadar zanaat öğrenebilirsiniz. Ancak "craftsman" olarak altı zanaat dalında, "specialist" olarak üç zanaat dalında ve "master" olarak tek bir zanaat dalında çalışmalarınızı devam ettirebilirsiniz.

Aletler:
Her zanaat eğitmeninin yanında o zanaat için gerekli aleti bulabilirsiniz. Herhangi bir zanaat dalında üretim yapabilmek için o zanaate ait aletin yakınında olmanız gerekmektedir. Zanaat aletleri şehirlerde bulunabileceği gibi kalabalıkta çalışmayı sevmeyen kişiler bu aletleri kendi evlerine veya guild evlerine de koyabilir.

Herhangi bir zanaat dalında bir şeyler üretebilmek için öncelikle üretmek istediğiniz eşyanın nasıl üretildiğini bilmelisiniz. Bunun için üretim formülleri vardır. Bu formülleri altın karşılığında satın alabileceğiniz gibi öldürdüğünüz yaratıklarda da bulabilirsiniz. Hatta, şansınız yaver giderse çok ender rastlanan formüllere bile rastlayıp bu formülleri çok özel eşyaların üretiminde kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: