17 Haziran 2010 Perşembe

Ev Sistemi

Eğer çok yorulmuş, amansız bir mücadelenin ardından kana ve çamura bulanmışsanız ve zırhınız birçok darbe almışsa, birçok kahraman gibi evine çekilip, dinlenmek isteyebilirsiniz.
İşte Runes of Magic, bu hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir adres! İlk seviyelerden itibaren sizi bekleyen evinize ilk kez Logar’da adım atacaksınız. Evinizi döşemek çok basit. Mobilyanızı alın, evinizin mobilya boşluğuna taşıyın ve yerleştirmek için butona tıklayın. İşte bu kadar! Eşyalarınızı özgürce döndürebilir, çevirebilir, hareket ettirebilir ve istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.
Dilediğiniz Gibi Dekore Edin: Sonsuz Seçenekler
Mevcut 150’nin üstünde ve sayısı devamlı artmakta olan ev eşyaları oyunculara farklı farklı seçenekler sunuyor. Çeşit çeşit masalar, sandalyeler, halılar, şömineler, yataklar, duvar süsleri, oda bölmeleri oyunculara kendi evlerini kendi zevklerine göre dekore etme imkanı veriyor. Çok çeşitli mobilya ve ev eşyaları herkesin zevkine göre kişisel tasarım imkanı sunuyor!
Eşya Sandığı: Kişisel Deponuz
Tabii ki; Runes of Magic her büyük şehirde bir banka imkanı sunuyor. Ancak, insanoğlu geçmişten bu güne hep bir avcı ve toplayıcı olduğu için oyuncular, tüm değerli eşyalarını saklayabilecekleri kendilerine ait çekmecelere sahip olabilirler. Bu çekmecelerden ilki 20 eşyalık yere sahip olup, diğer eşyalar gibi evinize istediğiniz şekilde yerleştirilebilir. Tabii ki, ihtiyaca göre daha fazla yer alınabilir.
Oyuncuların Yeni Kıyafetleri: Mankenler
Herkes mağaza vitrinlerindeki cansız mankenleri bilir ve hemen hemen hiç kimse onların giydiği kıyafetlere bakmadan geçmez. Runes of Magic’te oyuncular, bu mankenleri evlerine koyabilirler. Bayan veya erkek mankenlerden birini seçebilir ve istedikleri sayıda mankeni evlerine koyabilirler.
Bir tıklamayla, oyuncular cansız mankenlerini kendi zırhlarıyla giydirebilecekleri malzeme ekranını görebilirler. Bu işlem muhteşem görünmekle kalmayıp aynı zamanda ekstra bir avantaja da sahiptir. Aceleniz varsa ve bir sonraki Raid için acele hazırlanmanız gerekiyorsa, evinize ışınlanıp raid zırhınızın olduğu mankene sadece bir tıklama ile üzerinizdeki zırhı, mankenin üzerindeki zırh ile değiştirebilirsiniz!



Zanaat Bölgesi: Nalbant’tan Simyacı’ya
Tam birkaç zırh seti yapmak için gerekli tüm malzemeleri topladınız ve şehirdeki nalbant dükkanlarından birinin önünde dururken diğer oyunculardan biri yaklaşıp soruyor: “Merhaba sen nalbantsın değil mi? Benim için de bu eşyayı yapar mısın? ”
Eğer sessizlik içinde zanaatini kendi başına geliştirmeyi tercih edenler evlerinde bunun için küçük bir atölye kurabilirler. Nalbantlar için demir kalıplar, simyacılar için laboratuvarlar ve şefler için büyük kazanlar gibi her zanaat grubu için birçok uygun araç ve gereçleri bulabilirsiniz.
Evinizden Dinlenirken EXP/YP Kazanmak
Evinizde hiç birşey yapmadan oturmak artık boşa zaman harcamak değil! Evinizde oturdukça bonus deneyim çubuğunuz artacaktır ve bir sonraki görevinizde avladığınız canavarlardan daha fazla deneyim puanı alacaksınız. Daha fazla oturun daha fazla kazanın! Bu süreci tekrar etmek için istediğiniz sıklıkta evinizi ziyaret edebilirsiniz. Evinizde oturarak bonus XP ve YP kazanmak ideal olarak, oyuncular gerçek hayatta uyurken veya diğer gerçek hayat işleriyle uğraşırken yapılabilir.
Evim Benim Kalemdir: Genişletme
Gelecekte evinizi genişletmek de mümkün olacaktır. Daha fazla kat, daha büyük odalar, çatı katı, dolaplar ve tüm özellikleri ile Runes of Magic’te olasılıklar neredeyse sonsuz denecek kadar çok! Bununla birlikte büyük klanların üyeleri klan kaleleri inşa edip, mobilyalar, heykeller ve devasa çeşmelerle dekore edebilirler.
Üstüme Tıkla : Eşyalarla Etkileşim
Üstüne küçük bir tıklamayla kullanılabilen eşyalar sadece cansız mankenler değil! Aynı zamanda, şöminedeki ve mumlardaki parıldayan alevler bir tıklamayla yakılarak, size kendinizi gerçek bir ev ortamında hissettirecek.

Hiç yorum yok: