19 Haziran 2010 Cumartesi

Runes of Magic, Elf dünyasının kapılarını açıyor

Sonsuz Macera (Runes of Magic) yeni eklentisi ELF ile farkloyutlara taşınıyor

http://img707.imageshack.us/img707/673/romtrblogspotcomxx666.jpg

GamersFirst’ün Türk oyunseverlere yerelleştirilmiş oyun keyfini yaşatan MMORPG oyunu Sonsuz Macera, yeni eklentisi ELF ile gizemli diyarlara uzanıyor!

Free2play oyun tutkunlarının buluşma noktası GamersFirst, Sonsuz Macera (sonsuzmacera.com) ile başladığı heyecan dolu yolculuğuna yepyeni bir eklentiyle devam ediyor. Sonsuz Macera’nın yeni eklentisi ELF, oyunseverleri benzersiz bir dünyada ağırlamaya hazırlanıyor. Yepyeni görevler ve özgün karakterlerle zenginleşen bu yeni diyarda oyun tutkunlarını nefes kesen maceralar bekliyor!

YENİ SEVİYE SINIRI 55
Sonsuz Macera’da güçlerini sınayanların erişebileceği seviye sınırı 55’e yükseliyor. Dahası yüzlerce yeni görev ve eşya sahiplerini bekliyor!

Yeni Irk: Elfler!
Sonsuz Macera evreninde bugüne dek insanoğlundan uzak yaşayan gizemli Elfler, karanlığın güçlerine karşı koymak için savaşa katılıyor!

İki Yeni Sınıf: Doğa Alimleri ve Gardiyanlar!
Doğa Alimi ve Gardiyan sınıfları ELF eklentisinde maceracıları bekliyor. Doğanın gücüyle ilgili tüm bilgilerin koruyucusu olan Doğa Alimleri, bu gücü mucizevi yetenekler geliştirmek amacıyla kullanabiliyor. Bu özellik onları Elf topluluğunda saygı duyulan bir sınıf haline getiriyor. Doğa Alimlerinin büyü güçleri sadece grup arkadaşlarının yaralarını iyileştirmekle sınırlı kalmıyor, düşmana karşı da kullanılabiliyor. Geniş büyü dağarcıkları, Doğa Alimlerinin adaptasyon yeteneğini artırmanın yanı sıra grup ortamında etkili bir destek sınıfı olabilmelerini sağlıyor.


ELF diyarının Gardiyanlar sınıfı ise doğa tanrıçası tarafından gönderilen koruyucular olarak görülüyor. Asıl amaçları çevrelerindeki diğer Elfleri güçlendirmek ve korumak olan Gardiyanlar savaş esnasında kuvvetli orman ruhlarını devreye sokabiliyor. Gardiyanlar ayrıca orman ruhlarını değişik büyülerle güçlendirip hayatta tutma özelliğine de sahip. Tüm bunların yanı sıra Gardiyanlar kolay kolay yenilmeyen güçlü bir destek sınıfı olarak Sonsuz Macera tutkunlarıyla buluşmayı bekliyor.

3 DEV BÖLGE
Yeni eklentide Elf Adası, Aotulia Volkanı ve Vahşi Topraklar gibi bölgeler cesur maceracılar tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Elf Adası tüm Elflerin başlangıç noktası olan yemyeşil ve gür bir orman bölgesi. Vahşi Topraklar ise kurak ve zorlu bir iklime sahip. Sonsuz Macera tutkunları, Vahşi Topraklar’da tehlikeli canavarlarla karşılaşıp çetin koşullara karşı güçlerini sınıyorlar. İsmini Şeytan Kral’ın kalesinin bulunduğu Yanardağ’dan alan Aotulia Volkanı ise maceraya sürpriz bir boyut katıyor.
8 Yeni Zindan!
Sonsuz Macera’nın yeni eklentisinde 8 yeni zindan, en deneyimli oyuncuları bile zorlayacak maceralar ve muhteşem yeni hazineler oyuncuları bekliyor

SONSUZ MACERA HAKKINDA
Runewaker Entertainment tarafından geliştirilen Runes of Magic (Sonsuz Macera), oyuncuların yüzlerce yıllık gizemli simgeler ve mucizelerle baş başa kalarak büyülü topraklarda heyecanlı keşiflerde bulunduğu ve ücretsiz indirilen bir MMORPG’dir. Yeni başlayan oyuncular kutsal kitap Taborea uyarınca seviyeler atlarken Gizemli Rune’ler ve Güçlü Kehanetler onlara yol boyunca eşlik eder. Oyun içerisindeki oyuncular kendilerine yol açabilmek için rune taşları kullanır ve açtıkları yoldaki tehlikelerin onları yok etmemesi için dikkatle ilerlerler. Kehanetleri dinleyen oyuncular, geleceklerinde mutlak güce kavuşurlar. Dünyanın tarihini (ve geleceğini) yazmak oyuncuların elindedir. / HT

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/524831-runes-of-magic-elf-dunyasinin-kapilarini-aciyor

Hiç yorum yok: