26 Haziran 2010 Cumartesi

Runes Of Magic Hack Problemine "Hoşçakal" Dedi

Çoğumuzun için için yandığı Hack Problemine GamersFirst kesin çözüm getirdiğini belirtiyor. Söylediklerine göre oyunun geliştiricisi Runewaker'ın oyunun motorunu herhangi bir bilgisayar korsanlığına karşı tekrar düzenlediğini belirtti. "Çinli Farmer" olarak bildiğimiz asosyal bilgisayar korsanlarının önüne geçmek için yıllardır sunucu yapısı ve kodlama üzerinde çalışan Runewalker oyunu Hack edilemeyecek hale getirdi.
Yeni yapıyla birlikte artık oyun içindeki kritik işlemler, oyun sunucusunda hesaplandıktan sonra istemciye gönderilecek. Bunun yanısıra artık oyuncuların hareketlerininde takip edilebileceği bir sistem geliştirmiş durumdalar. Böylece karakterlerde yapılan illegal işlemler anında tespit edilebilecek. Çoğu devasa online oyunca oyuncunun gönderdiği istekleri önce istemci görüyor ve istekler orada işlem görüyor, Runewaker bunun üstünde çalışıp oyunun sunucusunda işlem görmesini sağladı. Böylece hack riskinide ortadan kaldırmış oldu. Artık Runes of Magic'i çok daha eğlenceli günler bekliyor!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

emin ol hack yapanlar runewalker daki yazilimcilardan daha iyiler cunku inanilmaz para kazaniyorlar bu isten :)) dil patch inin TR olmasi salam hacklerin calismamasina neden oldugu icin cok sansli sonsuz macera oyunculari.

Adsız dedi ki...

sonsuz macera geri dönsün :(