16 Haziran 2010 Çarşamba

Runes Of Magic Hayatta Kalma Rehberi, Dev Rehber Cevaplanmayan sorunuz kalmasın

İçindekiler:

Hoşgeldiniz
Başla[rken (Basit kontroller, Kamera, Arayüz çubukları)
Sınıflar (Sizin için uygun bir sınıf seçimi)
Canavarlar (Bütün canavarlar hakkında)
Dünya Haritası
Görevler (görevler ve Türleri, Hangi semboller ne anlama geliyor)
İşcilik (Toplama, Üretim, Özel tarifler)
Geliştirme (Gizemli dönüştürücü, Mücevherler)
Sonuç

_Hoşgeldiniz_
Hepiniz hoşgeldiniz sizin için bu büyük rehberin çevirisini yapmış bulunmaktayım Sülç-i lisan eylersek affola.Umarım işinize yarayan bir bilgiye rastlarsınız.

_Başlarken_
Temel Kontroller:
W, A, S, D tuşları temel hareket için kullanılır. karakterinizi döndürmek için Q ve E tuşlarını kullanabilirsiniz. Karakterler bu kontroller ile bir yerden başka bir yere taşınır. Karşına bir engel çıkar ise, üzerinden atlamak için SPACE tuşunu kullanabilirsiniz. Size klavye fonksiyonlarını değiştirebilime imkanı verilmiş ne tarz uygun görürseniz. Sadece Tuş ayarları menüsü üzerinden kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
İpucu: Karakterinizin sıkışmasını önlemek için kutulardan,tabutlardan ve dip köşe yerlerden kaçının. Sıkışırsanız
sağa sola doğru zıplamayı deneyin olmaz ise geri dönüş büyünüzü kullanın veya bir GM ile temasa geçin(son çare olarak)
Kamera Hareketi:
Sağ fare tuşu ve tüm ekran üzerinde sürükleyerek kamerayı taşırsınız. kaydırma tekerleğini uzaklaştırmak ve yakınlaştırmak için kullanın. Sol tıklayarak karakterinizi istediğiniz yere hareket ettirebilirsiniz fakat yolunuza çıkan engelleri aşamazsınız.
Arayüz:
Arayüz seçenekleri altında arayüz ayarlayabilirsiniz. Kısayol çubukları sekmesi, ekranda daha kısayol çubuğu ayarlamanıza olanak tanır. Ayrıca UI ölçeklerini kendi pc özelliklerinize göre temiz ve güzel görünmesi için ayarlamanız önerilir.
Temel Arayüz:
Eşya pazarı,dünya haritası,renk değiştirme ve miniharita seçenek tuşları.Senin CP/MP/enerji,öfke vsvs. özellikleri ekranınızın üst sol bölümündedir.Hedef aldığınız kişilerin bilgileri CP/MP bilgileri orta üst tarafte görülmektedir.Sohbet pencesi sol alt tarafta,Xp nizi gösteren bar alt kısımda ve arayüz ayarlarından kısayollarda ekleme imkanımız mevcut.
İpucu:CTRL + Z Ana arayüzü kaldırır ve size güzel ekran görüntüleri almanız için şans tanır. CTRL + X FPS ve Ping Sayaçlarını görüntüler.
FPS=fraps per second(saniye başına görüntülenen resim)
Ping:o anki MS sayısı
Sırt Çantası:B tuşuna bastığınızda karşınıza sırt çantanız gelicektir.6Sekme olduğuna bakmayın sadece 2 sekmesi kullanılabilir diğer 4sekmeyi açmak için Kiralama özelliğine tıklayıp geçiçi olarak diğer sekmeleride kullanıma açık hale getirebiliriz.alt tarafta 4 adet seçenek vardır bunlar Gizemli dönüştürücü,eşya pazarı çantamız(eşya pazarından alınan eşyalar oraya gelir)Çöp kutusu ve İtemleri sıralama seçeneği bulunmaktadır.
Karakter Sayfası:C tuşuna bastığınızda karşınız karakter bilgilerinizin bulunduğu bir ekran gelicektir.Sol taraf istatiklerinizi,itibar ve ikincil istatistiklerinizi gösterilir.Merkezi ekranda karakteriniz mevcuttur ve (1) yazan yere tıklayınca (2) olur ve 2.sınıf için kullanabileceğiniz ayrı bir karakter penceresi açılır.
Guild Arayüzü:
G tuşuna bastığınızda guild arayüzüne ulaşabilirsiniz(bi guilde katılmadıysanız boş bir ekrandır.) Gördüğünüz gibi guilddeki üyelerin isimleri alt alta sıralanmış bi vaziyettedir ve varsayılan olarak 1. ve 2. sınıfları ve seviyeleri gözükür.sağ üstteki seçeneklerden hangi özelliği görmek istiyorsak seçebiliriz.(ne zaman online oldu,hangi haritada,kadro notu nedir vsvs) sağ köşeden açılan buton ile karşımıza 2. bi sayfa gelicektir burda guild duyuruları,bilgileri,Bağış seçeneği bulunmaktadır. Guildimize odun,maden vb şeyleri bağışlayıp seviye atlamasını sağlıyabiliriz guildimiz seviye atladıkça max üye sınırı,kale alma,görev yapma v.b özellikleri guild başkanı tarafından eklenir.Guildimizden çıkmak istiyorsak G tuşuna basıp kendi ismimize sol tıklayıp guildden ayrıl dememiz yeterli.
Beceriler(skills) arayüzü:
K tuşuna basarak beceri sayfamızı açabiliriz.Bu ekranda kazandığınız,öğrendiğiniz büyüleri görebilirsiniz.Bu sekmeler ayrıdır ilk sekme genel becerilerinizi(saldırma,geri dönüş,zanaat vb.)2. sekme sizin birincil sınıf becerilerinizi içerir.3.sekme ortak becerilerinizi içerir.4.sekme yan sınıfınıza özgü becerileri içerir.

Hiç yorum yok: