22 Eylül 2010 Çarşamba

Eşya Pazarı

Eşya Pazarı Nedir?

Eşya pazarı oyun içinde karakterinizi kuvvetlendiren çeşitli eşyalar satın almanıza olanak sağlayan bir dükkandır. Karakter güçlendirme dışında çeşitli görsel eşyalarda satın alarak oyun tecrübenizi zenginleştirebilirsiniz!


Nasıl Eşya Alabilirim?

Elmas Pazarı: Elmas pazarinda bulunan eşyaları satın almak alabilmek için elmas alımı gerçekleştirmeniz gerekmektedir.. Değişik miktarlarda elmas paketleri siz oyuncularımıza sunulmaktadır.



Nasıl Elmas Alabilirim ?

Elmasları oyun içindeki eşya pazarından satın alabilirsiniz.Eşya pazarına girdikten sonra, resimlerde gösterilmiş olan ikona klikledikten sonra harici bir internet sayfası açılacaktır. Bu sayfada almak istediğiniz elmas miktarını ve bu elmasların yollanmasını istediğiniz sunucuyu seçin



Bu sayfada almak istediğiniz elmas miktarını seçmeniz gerekmektedir.



Son olarak satın aldığınız elmasları göndermek istediğiniz sunucuyu seçmelisiniz. (elmaslar yalnızca satın alındığı sunucuda kullanılabilir)



Yakut Pazarı: Her satın alınan elmas yanında belirli bir miktar yakut oyuncularımıza ücretsiz olarak hediye edilir. Bu yakutları kullanarak yakut pazarından çeşitli eşyalar satın alabilirsiniz



Firius Pazarı: Firius pazarindan alip yapabilmek için “Firius markalarına” ihtiyacınız vardır. Bu markalar oyundaki günlük görevler tamamlanarak elde edilir. ( Günlük Görevleri oyun içindeki günlük görev panolarından öğrenebilirsiniz. )



Alışveriş Geçmişi: Daha önceden gerçekleştirmiş olduğunuz alımlar bu seçenek ile görülebilir.



Promo Kodu Kullan: Sonsuz Macera facebook hayran sayfası ve mail yoluyla sizlere gönderilen promosyon kodlarını eşya pazarında kullanarak size olan hediyelerimizi alabilirsiniz.



Promosyon Kodu kullanıldıktan sonra eşyanız sırt çantanızda otomatik olarak belirecektir.



Eşya Arama: Eşya pazarında sizlere sunduğumuz eşyaları bu bölümden arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: